Introductie

Accommodatie »

Reserveren / Prijzen

Arrangementen

Activiteiten »

Omgeving »

Routebeschrijving

Gastenboek

Links

 


Ja, hou mij op de hoogte van het laatste nieuws over El Aguila Libre en al jullie mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Mijn e-mail-adres is:

 

Wandeltrektocht
4 Andalusische landschappen

met bagagevervoer

Duur
14 dagen / 13 nachten

Niveau
Geschikt voor iedereen.

Prijs
€ 489 per persoon.
 

Wandeltrektocht
4 Andalusische landschappen

 

Andalusië biedt zoveel gezichten. Deze trektocht is geschikt voor iedere wandelaar, mét of zonder ervaring, en laat je een grote verscheidenheid aan Andalusische landschappen zien. Na deze vakantie kom je als herboren weer terug. Landschap 1 is het Tejeda gebergte bij Cómpeta, je verblijft daar 3 nachten in Casa Hadriano en kunt kiezen uit meer dan 30 wandelingen in de omgeving. Joost neemt je graag een dag mee op één van zijn natuurtochten in het gebergte. Na 1 nacht in een Spaans hostal bij de indrukwekkende kloof van Ventas de Zafarraya, verblijf je de volgende 3 nachten in Landschap 2, de Pyreneeën van het Zuiden, bij Arend en Denise in de gastvrije B en B El Aguila Libre. Ook hier zijn veel mooie wandelingen te maken. Landschap 3 is het landgoed Finca Serrato bij de Montes de Málaga, waar je de volgende 3 nachten verblijft. Rust en een ongedwongen sfeer zijn de kenmerken van het verblijf hier. Een van de mogelijkheden is een bezoek aan het bergdorp Comares en wandeling terug naar het landgoed. Een schitterende wandeling brengt je tenslotte in El Palo, Landschap 4, waar je de laatste 3 nachten in een mooi hotel verblijft, van alle gemakken voorzien. El Palo is de visserswijk van Málaga en ligt niet ver van het centrum van de stad. Het heeft een aantrekkelijk strand en vele strandbars en typische (vis)restaurants. Hier een relaxte afsluiting van je vakantie. Het hotel heeft ook fietsen te huur, de bushalte naar het centrum en het vliegveld ligt op 100 meter van het hotel.

 

Zwaarte

Licht, middelzwaar of zwaar: deze trektocht kan net zo licht of zwaar gemaakt worden als je zelf wilt. De wandelingen tussen de verschillende accommodaties variëren tussen de 5 en 7 uur, maar omdat er volledig bagagevervoer is kun je er ook voor kiezen om wandelingen van 2 of 3 uur te maken door een stuk met de bagageauto mee te rijden.

 

Het programma van dag tot dag

Dag 1 aankomst Cómpeta, oriëntatie of eerste wandeling, overnachting Cómpeta
Dag 2 keuze wandeling of luie dag, overnachting Cómpeta
Dag 3

keuze wandeling of natuurtocht met Joost, overnachting Cómpeta

Dag 4

bagagevervoer en trektocht, overnachting Ventas de Zafarraya

Dag 5
bagagevervoer en trektocht, overnachting Alfarnatejo 
Dag 6 keuze wandeling of luie dag, overnachting Alfarnatejo
Dag 7 keuze wandeling of luie dag, overnachting Alfarnatejo
Dag 8 bagagevervoer en trektocht, overnachting Finca El Serrato
Dag 9

keuze wandeling of luie dag, overnachting Finca El Serrato

Dag 10 keuze wandeling of luie dag, overnachting Finca El Serrato 
Dag 11 bagagevervoer en trektocht, overnachting El Palo
Dag 12 relaxen, overnachting El Palo
Dag 13 stadsbezoek Málaga of relaxen, overnachting El Palo 
Dag 14 vertrek naar vliegveld 

 

 

Prijs, accommodaties en boekingen

De prijs van € 489,- p.p. geldt op basis van 2 personen in een gedeelde 2-persoons kamer. Deze prijs is inclusief uitvoerige wandelinformatie en assistentie ter plaatse, alle lokale transfers en volledig bagagevervoer vanaf Cómpeta tot El Palo en 13 overnachtingen: in Cómpeta (2-persoons kamer met eigen badkamer), in Ventas de Zafarraya (2-persoons kamer met eigen badkamer), in Alfarnatejo (2-persoons kamer met badkamer op de gang, ontbijt inbegrepen), in Finca El Serrato (2-persoons kamer met eigen badkamer, ontbijt inbegrepen), in El Palo (mooie hotelkamer in rustige buurt op een paar minuten lopen van het strand). Er zijn dus 6 ontbijten inbegrepen en geen verdere maaltijden op plekken waar meer dan voldoende keus is. Kijk voor meer beelden van de accommodaties op de websites: www.aguilalibre.com (Alfarnatejo), www.fincaserrato.com (Montes de Málaga) of www.spanjeanders.nl (Cómpeta). Via elk van deze websites kun je deze trektocht boeken. Voor 1 persoon of groepjes van meer dan 4 personen, vraag een offerte.

 

Aankomst en vertrek

Bij deze trektocht is een huurauto onnodig. Kies een vlucht naar Málaga die vóór 17.00 uur aankomt. Van het vliegveld vertrekt ieder half uur een expressbus naar het busstation Málaga (estación de autobuses), kosten € 2,-. Van het busstation vertrekt de laatste bus naar Cómpeta om 18.30 uur (op zondag om 20.00 uur), kosten € 4,10. Vandaar zijn de wandelingen, het verblijf en het bagagevervoer verzorgd tot het eindpunt van de tocht in El Palo. Vanuit El Palo ga je per stadsbus terug naar het vliegveld Málaga.

 

 

©2004 - El Aguila Libre